Vinn en Xperia XZ til jul!

zx_konkurransesony_1476162191015xz_konkurranse

I sammarbeid med Sony Mobile får jeg lov å gi bort en fantastisk Sony Xperia XZ i julegave til en av dere! Dette er virkelig en telefon jeg har lyst til å prøve selv. Jeg har hatt Z1, Z3 og Z5, samt testet X compact og XA. Alle telefonene er jeg utrolig fornøy med, men det er Z5 som har vært absolutt best i mine øyen og XZ er oppfølgeren til denne! Nå kan den altså bli din og telefonen har en verdi av kr 7000,- i butikk, så dette er en fiiiin premie!!

Konkurransen foregår på Instagram. Dette gjør du for å vinne:

Ta et julebilde og tag det med #SonyMobileXmas,  #XperiaXZ og #alakaroline (veldig viktig at dere husker å tagge meg, for det er av disse bildene jeg velger ut en vinner).

Vinneren trekkes mandag 19.desember. Husk på at jeg ikke har så ekstremt mange følgere, så her er vinnersjansen VELDIG STOR!! Lykke til :)

 

Følg med på Facebook

6 thoughts on “Vinn en Xperia XZ til jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge