Treningsuken

annonselenkertrening_søndag_10

Mandag formiddag! Helgen har bare sust forbi. Vi har hatt masse koselige opplevelser med venner og kost oss ute i fin-været. Det er lenge siden jeg har delt innlegget “treningsuken” som var en fast spalte på bloggen i fjor. Vet at noen har savnet det, så tenkte derfor jeg kunne begynne å dele litt av det igjen. Grunnen til at jeg sluttet i vinter var fordi det kom en del negative kommentarer og at jeg følte meg misfortått noen ganger. Oversikten over min treningsuke er ment som en inspirasjon til hvordan en uke kan se ut, samt vise litt variasjon etc. Alle uker er ulike og jeg delte både gode og mindre gode uker forrige gang, det kommer jeg til å gjøre nå også. Om noen reagerer på noe av det jeg skriver er det selvfølgelig lov å rope ut, da får jeg muligheten til å forklare eller rette opp i eventuelle misforståelser også.

Blogg er et fenomen som virkelig har tatt av de siste årene. Daglig opprettes det rundt 39 000 blogger! Flesteparten av disse legges ned etter 2 måneder. Både jenter og gutter ønsker å lykkes med blogg og kanskje tjene gode penger på det. Selv har jeg jobbet steinhardt for min posisjon og er fortsatt langt fra å tjene nok til å leve av denne siden. Jeg blogger fordi jeg elsker det og fordi jeg får bruke min kreativitet på en helt egen måte. Jeg legger ned i snitt fire timer på bloggen daglig, og har den alltid i tankene. Samtidig bruker jeg mye penger og energi på den. For meg er bloggen blitt en livsstil, den er med meg hvor enn jeg går. Hva jeg ønsker å si med dette, er at jeg håper at dere som leser skal ha i bakhodet at en blogg er et media uten en redaksjon. Artikler blir ikke kvalitetsgodkjent eller gjennomlest med korrektur på samme måte som i en avis eller et magasin. Jeg skriver fra hjertet og jeg skriver det jeg mener her og nå. Selvfølgelig prøver jeg alltid å ha en stor porsjon refleksjoner ved ulike temaer, men det vil likevel alltid bli mitt syn og mine tanker som kommer frem. Jeg vet at mange av dere kommer tilbake dag etter dag fordi dere inspireres av det jeg skriver, og når dere legger igjen noen ord om det blir jeg vanvittig glad! Dessverre er det mye kortere vei til tastaturet for dem som irriterer seg eller opplever at noe ikke er bra. Jeg verdsetter konstruktiv kritikk, men ikke direkte stygge kommentarer. Jeg ønsker ikke å pålegge dere å kommentere hvis dere syntes noe er bra, men jeg vil bare takke dere som gjør det, og fortelle at det betyr veldig mye!

trening_søndag_11trening_søndagtrening_søndag_5trening_søndag_4trening_søndag_3//Hybrid Cocoon jacket // Kanon shorts // Nike Zoom Pegasus 7 //

treningsuken_1trening_søndag_7// Gemini shorts  // Air Cocoon vest // Adidas Preformance Ultra Boost //

Takk for at dere kommer tilbake hver dag! Jeg kjenner dere ikke og dere vet mye mer om meg enn jeg noen gang vi få vite om dere. Dersom noen av dere blogger, vil jeg gjerne titte innom. Del gjerne bloggen deres i kommentarfeltet så kan jeg stikke innom å bli litt bedre kjent med dere også. Ha en sprek og sporty mandag alle sammen!

Følg med på Facebook

12 thoughts on “Treningsuken

  1. Jeg pleier ikke å kommentere særlig ofte, men jeg leser både din blogg og flere andre. Jeg koser meg med dine innlegg og håper at du fortsetter som du nå gjør, med både litt trening, litt mat og litt annet innimellom. Ikke la sure kommetarer og “nettroll” ødelegge for det du gjør. Jeg blir inspirert av treningstips og matforslag og koser meg med å lese innleggene. Lykke til videre :-)

  2. Hei Karoline! Shorten du har på deg, sitter den godt? Jeg har vært en ivrig fan av lignende short fra Nike, med tights unders og løpeshorts over. Men jeg begynner å gå meg lei på shortser som er kort og glir opp på løpeturene. Holder denne seg “fast”? :)

  3. Du är otroligt inspirerande och duktig! <3 Alltid kul att titta in och se de fina bilderna och läsa!! Du är grym, stå på!! :) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge