Treningsuken som gikk

annonse_inneholderannonseodlo_sport_3odlo_sport_2odlo_running_1odlo_sport_4odlo_treningsukenodlo_sport_01Topp: Odlo Atomy singlet // Bukse: Odlo insideout // Sports bra: Odlo sportsbra Crossback // (annonselink) 

Jeg håper helgen deres har vært fin og innholdsrik? Her hjemme har vi skrudd Ikea Pax for harde livet og sent i går kveld kunne vi endelig vaske ut av alle skap og begynne å henge opp klær. For en deilig følelse! Masse plass og oversikt har jeg lengtet lenge etter! Tok en lang pause i monteringen midt på dagen i går og fikk en to-timers tur med Milou og et vennepar på Bygdøy. Vi hadde med matpakker og varm drikke og selv om været ikke var på topp var det veldig koselig. Bildene over er  forresten tatt til frokost i går…

Uken som gikk  ble endelig en god treningsuke for min del også. Begynte litt rolig på mandag, men økte intensiteten etterhvert som jeg kjente at kroppen tålte det, og torsdag og fredag ble knalldager med bakke og tempointervaller. Lørdag fikk jeg endelig min første utendørs løpetur. Flere av dere har sikkert løpt hele vinteren, men med kuldeastma klarer jeg  ikke å presse meg over lengre tid i lave temeraturer. Det var derfor en befrielse og endelig løpe ute igjen! Kan ikke si meg mer fornøyd med nabolaget og utendørsfasilitetene. Fikk med meg en nydelig solnedgang over bygdøy sjøbad på veien. ENDELIG er våren her, og den har kommet tidlig i år!

Nå har vi akkurat inntatt en stor porsjon med falafel til middag, oppskrift kommer i morgen!

Følg med på Facebook

3 thoughts on “Treningsuken som gikk

  1. Ser helt amazing ut Karoline <3 Fresh vårlig og kjenner at denne tiden fremover er bare helt fantastisk. Enig med deg, det er super deilig å løpe ute, og dette blir definitivt en antrekk for vårlig trening! God sporty uke til deg :)

    • Det er et norsk merket som har eksistert siden 1946, men har primært laget tekninsk treningstøy for skøyte-, langrenn og sykkelsport. De er store i Europa og har nå sitt hovedsete i Sveits. Den siste tiden har de jobbet for å utvide løpekolleksjonene sine og jeg syntes ss15 er fantasisk fin!!
      Til ditt spørsmål: ja, størrelsene er normale vil jeg si. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge