Treningsuken som gikk

treningsuken_02treningsuken_01treningsuken_oversikttreningsuken_03

Haha, det er en smålig treningsuke jeg ser tilbake på. I forrige uke gikk alt som kan gå galt, galt, i tillegg til at jeg nok en gang må skylde på oppussing. Tror jeg må innse at oppussingen vil ta på både fysisk og psykisk de neste ukene. Det er uendelig mange valg som skal tas, en-to-tre kabaler som skal gå opp med håndtverkere, og ikke minst skulle jeg ønske jeg kunne være på to steder samtidig. Heldigvis er det uendelig gøy og vi håper at vi kan flytte inn 1. november, rikitgnok til et halvferdig kjøkken, men det skal gå bra! I forrige uke streiket i tillegg varmtvannet her hjemme den ene dagen og neste dag var jeg tatt av en omgangsyke… Det positive var at da jeg endelig kviknet til, fikk tid til overs og varmtvannet var på plass kunne jeg kline til med to gode økter fredag og lørdag. Veldig fornøyd med at jeg klarte å gjennomføre begge intervallprogrammene jeg hadde planlagt, også tok jeg igjen tapt styrketrening med en hard beinøkt i dag…

I perioder hvor det er mye på agendaen og man i tillegg møter noen utfordringer gjelder det å sortere tankene og prioritere. Å gi opp er et unødvendig alternativ. Min strategi, er å fokusere på hva som gjør meg mest glad og som gir mest overskudd. Dersom jeg vet at dagen blir mye bedre om jeg får inn en treningsøkt, så gjør jeg rom for det. Dersom jeg kjenner at treningen er et pes og det bare vil skape problemer, dropper jeg det. Høres kanskje enkelt ut, men for min del er det alltid følelser involvert og jeg må gå noen runder med meg selv før jeg tar et valg. Det jeg vil fram til med dette er å minne dere på hvor viktig det er å ta vare på seg selv. Ikke gjøre noe som ikke føles rett eller press deg selv unødvendig. Det kommer alltid en ny uke med blanke ark og en mulighet til å oppnå det en ønsker.

Denne uken har jeg nøkterne mål for treningen min, men store mål for leiligheten! Håper jeg snart kan vise dere litt fremgang :)

 

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge