Treningsuken som gikk

treningsuken_2treningsukentreningsuken_7treningsuken_6treningsuken_oversikttreningsuken_1

Mandag ettermiddag allerede, tiden flyr noen dager! Jeg har ikke trent ennå, og vurderer hviledag hele tiden ettersom jeg hadde en ganske aktiv slutt på forrige uke… Vi får seg!

Det ble mange forholdsvis lange turer forrige uke. Litt fler enn jeg egentlig ønsket, men i helgen kjente jeg at kroppen var med på notene hva gjelder å løpe i rolig tempo så da prioriterte jeg det fremfor intervaller som egentlig sto på skjema. Noen ganger er det best å bare løpe og la tankene suse, det var akkurat det jeg gjorde, i stedet for å fokusere beinhardt på tid og distanse. Kneet mitt ser ut til å tåle lengre og lengre ture, men har en tendens til å krangle litt etterpå, derfor presser jeg det fortsatt ikke mer en jeg burde. Syntes i og for seg at distansen 8 km er ganske deilig, så da holder jeg det slik en stund til. Denne uken må jeg få inn litt bakkeløp + økt mengde beinstyrke. Kanskje jeg klarer to økter av begge deler? I så fall blir det fullstendig beinhvile neste uke med tanke på Oslos Bratteste. Du kommer ikke dit med stive bein, da er det kjørt ved start…

Håper dere er i gang med en opplagt, sprek og sporty uke! Jeg ønsker dere en fin start hvertfall!!

 

Følg med på Facebook

2 thoughts on “Treningsuken som gikk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge