Treningsuken som gikk

treningsuken_2treningsuken_3treningsuken_7treningsuken_oversikttreningsuken_1Denne uken var det litt mage kryss på timeplanen, men det gjør ikke noe, for jeg har vært på tidenes ferie! Under hele ferien i Italia var timeplanen spekket. Vekkerklokken ringte kvart på syv hver morgen og skulle jeg rekke en trenigsøkt måtte dette skje før frokosten ble servert klokken ni. Er derfor svært fornøyd med at det ble trening to av tre feriedager. Grunnen til at jeg trener på ferie er ikke fordi jeg føler at jeg må, men fordi  jeg ELSKER å løpe på nye steder i vakre omgivelser, og finnes det noe vakrere enn vinranker i Piemonte? Det gir meg masse energi og livssglede og en fantastisk start på dagen å se solen stå opp over vingårdene og kjenne duggfallet i luften. Magisk. Mandag klarte jeg å få inn en etterlengtet “legday” som jeg definitivt kjente på tirsdagen (flaks at det var reisedag), og i går er jeg fornøyd med at jeg fikk inn en god styrkeøkt på overkropp. Jeg har et program jeg er veldig fornøyd med nå, håper jeg får tatt bilder av dette snart, for vil gjerne dele!!

Nå ønsker jeg dere en strålende mandag og en sporty start på uken! Selv er jeg ganske opptatt med planlegging av BootCross eventet på onsdag. Håper jeg ser noen av dere der? Husk en påmeldingsmail til bootcross.oslo@gmail.com eller en kommentar på innlegget her – God mandag!

 

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge