Tips: lunsjsted

lett_karenlyst_2lett_karenlystlett_karenlyst_5lett_karenlyst_6

For noen uker siden åpnet LETT på Karenlyst Allé. Lett har hatt enorm suksess i Oslo siden de åpnet og har i dag mange spisesteder over hele byen. Det er utrolig gøy at norske gründere klarer seg bra i vårt marked! Jeg ble veldig glad da Lett endelig kom til mitt nabolag. Elsker salatbuffeten deres! Sist gang jeg var der spiste jeg salat med søtpotet, hummus og granateple. YUM. Anbefaler også juicene deres selv om akkurat den jeg drakk her er litt for søt for min smak, den aller beste (og sunneste) er sitron og ingefær shoten. Perfekt start på dagen!

 

Følg med på Facebook

One thought on “Tips: lunsjsted

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge