Sands i dag

IMG_0016

IMG_0018

IMG_0040

IMG_0028IMG_0030

IMG_0024

Kåpe fra Match 

Hei på dere! Vi er i Sverige i helgen og da vi kjørte sørover i går fikk vi de grusomme nyhetene fra Stockholm. Jeg sendte med en gang melding til våre venner som befant seg i byen og heldigvis var de trygge alle sammen, men det var nært nok. Jeg har ikke ord for hvor frustrert og sint jeg blir når sånt skjer. Det er en “terror-trend” jeg misliker sterkt og kjenner at det bruser inni meg når jeg tenker på det, helt ufattelig og uvirkelig at noen kan gjøre noe sånt. Jeg kan ikke forestille meg hvordan alle dem har det som faktisk har løpt fra den lastebilen i panikk. Det er ikke et sår som leges over natten…

I dag har vi hatt en rolig dag med cafébesøk i Båstad – spiste en skive med tunfisksalat. Godt! Etterpå gikk vi en tur på bryggen før vi dro hjem for å trene. Herlig lørdag til tross for nyhetsbildet som preger oss i dag.

 

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge