Put a ring on it

1040566-01

10405641040575

1040595-01

1040586

1040579-01

I går feiret vi ett år forlovelsesdag! Jada, klisjé eller ikke, men du får ikke mer glede i livet enn du lager selv, eller hva? Vi valgte derfor å dra til Paris denne helgen, for å kose oss litt ekstra. En liten detalj var at jeg hadde planlagt å overraske Mattias med en ring. Han gav meg en nydelig ring til forlovelsen i fjor, og han har helt siden da sagt at han gjerne vil ha en selv også. En annen ting var at jeg faktisk hadde planlagt å fri til Mattias en bestemt helg i fjor, dersom han ikke kom meg i forkjøpet, noe han gjorde ;-) Jeg har vel alltid tenkt at å fri, det kan ikke en jente gjøre, men i fjor var jeg altså godt i gang med planleggingen ettersom jeg var så utrolig klar for å gifte meg med den jeg elsker. Jeg syntes det er en flott ting at vi jenter kan ta regi i eget liv. I tillegg burde vi ikke forvente et lass med dyre gaver av vår bedre halvdel uten å gi noe igjen? Akkurat det burde jo henge ganske godt sammen med likestillingen. Skal vi jobbe og tjene like mye som vår bedre halvdel burde vi også likestille andre tradisjoner på hjemmebane, som gaver og middagsdater for eksempel. I tillegg syntes jeg det er noe ekstra med damer som kan betale for seg. På vår første date var det f.eks jeg som betalte drosjen til restauranten, jeg stakk ut kortet før Mattias rakk å gjøre det, noe som irriterte han ganske mye og han måtte selvfølgelig ta rikelig igjen i løpet av kvelden… Typisk menn ;-)

Ringen har jeg designet selv og den er laget av Tesori diamanter, samme sted som Mattias kjøpte ring til meg. Min giftering kommer også til å være derfra. De har en helt utsøkt kvalitet! Etter at vi hadde sett Eiffeltårnet og Mattias hadde fått sin ring spiste vi i koselige St Germain. Senere på kvelden gikk vi til Puř som har én stjerne, den ligger på Hotell Park Hyatt. Anbefales på det sterkeste – utsøkt 6 retters med fantastisk vin, og masse mellomleder så totalt ble det vel ca 10. Koster en del, men er mer enn verdt det om du er glad i kulinariske opplever og har en allsidig gane. ;-)

 

 

Følg med på Facebook

2 thoughts on “Put a ring on it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge