17 thoughts on “Pink. Berry. Yoghurt. Yes!

 1. Hei hei! Hvordan går det? <3

  Kan du gjøre meg en tjeneste?

  – Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det!

  Gå til min blogg/url <3

  Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

  klem <3

 2. Birgitte:

  Er den bra da?! Hørt at den ikke er noe særlig, og at det er derfor de har lagt ned flere steder?! Men kanskje det ikke stemmer… Jeg skal gi den en sjanse ;)

  // K

 3. Mira:

  Hmm, har hørt flere si det. Men jeg får vel ta turen selv, selv om jeg tror det blir hardt å overbevise meg etter denne i NY. Pinkberry var fantastisk, og det beste er at dersom du er usikker på hvilken smak du vil ha får du smake så mye du vil før du bestemmer deg ;)

  //K

 4. Yoghurt Heaven er kjempegodt! Minner litt om Pink Berry. Og hvis man “checker in” på facebook når man er der, så får man 10 % rabatt =)

 5. Spiste mye på et liknende sted i Rio, og det er helt fantastisk :) Yoghurtheaven i Oslo er et bra alternativ, men selvfølgelig ikke helt det samme.

 6. Har lest i noen innlegg at du benytter deg av peanøttsmør..(?) :-) I så fall, hvilken type kjøper/bruker du? Og hvor får man tak i det? :-)

 7. Lise:

  Ja, jeg bruker det noen ganger. Jeg kjøper økologisk på helsekost. Denne er grovere og uten tilsatt sukker, noe som er viktig. Vet at de selger det i noen Ica Mixi butikker også, da tror jeg du finner det sammen med allergiprodukter :)

  //K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge