Organic Avenue

Et lite tips til fra den store storbyen, dere! Dere er vel ikke lei?! Jeg har allerede begynt på ny to do liste for mitt neste besøk. Det blir nok en stund til, men bare det å vite at jeg skal tilbake gjør meg glad og da er det ikke noe i veien med å planlegge litt! Jeg må si det var mye søtt og salt på bordet i løpet av en uke der borte, men man kan faktisk leve ganske sunt også! NY er jo en by med mange fashionistaer og mange New Yorkere er over middels interessert i helse og livsstil. På vår runde gjennom Central Park ble vi passert av sikkert 100 joggere bare i løpet av et par timer… Folk i New York er altså ganske opptatt av sin egen helse og derfor finnes også “Organic avenue”! Må skuffe dere med at dette dessverre ikke er en ekte avenue på samme måte som 5th og Madison, men det er hvert fall en butikk, og den ligger på mange ulike steder på Manhattan. Jeg var selvfølgelig innom, helsehøne som jeg er…

Kjøpte blant annet med meg Lucuma pulver og Organisk stevia. Sistnevnte får du ikke tak i Norge, eller det selges kanskje under “dyrefor” noen steder?! Lucuma er naturlig søtningsmiddel det også, akkurat som stevia. Lucuma er en tropisk frukt som har ekstra tørt fruktkjøtt. Dette males derfor til pulver som kan brukes som søtningsmiddel. Pulveret smaker en blanding av vanilje og karamell, og kan brukes i smoothier, kaker etc. 

I butikkene hadde de også masse ferskvarer og blant annet herlige, nypressede juicer! Jeg prøvde meg på en Cale/Coconut (den grønne), men de andre så også veldig fristende ut. Litt energi og renselse i form av grønnsaker skader ikke i snabbmatens hjemland!

Neste gang du er i New York bør du ta turen innom DETTE stedet, særlig hvis du er en like stor helsefreek som meg…

Følg med på Facebook

7 thoughts on “Organic Avenue

  1. Det tipset skal jeg ta med meg videre :) Har såå lyst til å reise til New York! Får håpe det blir en tur senere i år!

  2. Stevia får du faktisk kjøpt i Norge. Kjøpte min boks på 260 gr. i helsekosten på Ski Storsenter. Man må spørre om den, de har den under disken foreløbelig. Er rimelig dyrt (var det 340 kr?) men så bruker man veldig lite, av og til er det snakk om en teskje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge