One day at The Boathouse

I dag har vi tilbrakt hele dagen i en oase. Kunne jeg bli mer forelsket i denne byen? Ja, det kunne jeg visst. Enten er det noe i det vannet som serveres på flyet over sjøen, eller så er det bare sånn at denne byen målbinder de fleste… Jeg kjenner ingen som ikke har sagt at de elsker det, etter at de har satt sine føtter på Manhattan. Det vakreste er at byen er så koselig! Til og med Times square er koselig. Ja, jeg syntes det! Men det som er aller mest koselig er at alle New yorkere smiler, prater, gir komplementer og er så ekstremt nyskjerrige at du nesten kan bli kjent med dem mens du venter på grønn mann. Eh, det var kanskje å overdrive, men trivlige det er de hvertfall! 

I dag har vi  tusslet gjennom hele Central park fra nord til sør. Dette er en helt nydelig park, og mens Mattias tok ett av sikkert 1000 bilder kom en mann bort å tipset oss om et veldig fint sted å ta bilder, igjen: New yorkere er så trivlige!  

På veien spiste vi lunsj på The boathouse. Turistfelle, ja, men helt fantastisk romantisk også! Vi skulle egentlig leie båt på sjøen etterpå, men etter ett glass for mye med rosé sto vi fint over det. For vår egen og andres sikkerhet… hehe.  Det ble shopping i stedet! Ops, etter et par glass rosé… Mattias kjøpte The New og jeg… det kan jeg sikkert vise dere senere!

Dobbel?! Gikk ikke å bestille enkel…

Amerikanere er glade i alt som er fritert, men disse var jo hvertfall fine da. Så fine at jeg også spiste et par potetchips…

Vår i New York er så herlig så herlig! Nå skal vi ut å nyte siste kvelden i verdens beste by! 

Følg med på Facebook

7 thoughts on “One day at The Boathouse

  1. Det ser ut som en helt himmelsk tur!! Gleder meg til å se alle innkjøp =)

    Hvor mye billigere vil du si Nike er der borte, enn hjemme?

    Og gleder meg vilt til jeg selv skal til NY, håper det blir tid og mulighet neste år, hvis ikke tror jeg det er et krav at vi får reist dit i 2014!

    Kos dere siste tiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge