New name

God morgen fra Haugesund!

Vi er i bryllup i helgen og landet sent i går kveld, men over til noe annet.

Jeg har lenge tenkt på at jeg ønsker å gjøre noen endringer i forhold til mine navn i Sosiale medier også. Det er en stund siden jeg begynte å føle meg ganske ferdig med “alakaroline”. Mest av alt tror jeg dette har en sammenheng med at jeg ikke lengre lever det livet jeg gjorde da jeg skapte mitt lille univers. Jeg jobber ikke med ernæring og trening lengre og er derfor overhodet ikke oppdatert i det faget lengre. Jeg har akkurat de samme interessene som før og livsstilen har ikke endret seg, men jeg har ikke i like stor grad interessen for å produsere oppskrifter og treningsprogram ettersom jeg ikke er på den faglige siden lengre. For meg begynte blogging som et resultat av min utdannelse i ernæring og ønsket om å dele kunnskap. Det har jeg elsket i mange år, men nå føler jeg ikke lengre at jeg kan identifisere meg med det lengre. Det føles litt som at jeg har solgt et hus, men fortsetter å vanne blomsterbedene.

Nå vil jeg med rak rygg bare være meg, dele det jeg føler for og liker, uten å føle at jeg må pakke det inn i en “alakaroline” kontekst. Mye vil jo ikke endres, for på mange måter har jeg blogget variert hele tiden, men for meg føles dette helt rett nå.  Akkurat hva jeg ville gjøre har jeg fundert mye på de siste månedene.

Jeg har offisielt endret navn etter bryllupet. Mattias og jeg har valgt å ta hverandres navn og heter Nordbø Sturesson begge to – veldig fint og koselig! Vi har valgt Sturesson som etternavn og Nordbø som mellomnavn. Jeg har derfor valgt å døpe om mine kontoer til nettopp: Karolinesturesson. :-D snart endres domenet her, men først og fremst har jeg endret navn på Instagram: @karolinesturesson og følge meg gjerne på min nye SnapChat!!! @karo_sturesson

Jeg håper selvfølgelig at dere vil følge meg videre i mitt univers!

 

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge