Litt ærlighet

SnapseedIMG_1109

IMG_1105

IMG_1103

Long time…

Noen ganger er time out det eneste fornuftige! Denne uke ble det blitt mye og jeg måtte bare legge listen lavt for meg selv. Første treningsøkt var torsdag kveld, men så klinte jeg til å klarte å få inn en god økt i morges også. Føles godt å ta igjen litt når det føles som verden raser litt rundt meg. PMS har fått en ny betydning det siste året. Jeg har aldri før opplevd det noe særlig, men det siste året har jeg fått skikkelige mørkedaler hver måned og det siste halvåret har hele kroppen oppført seg som en hormonbombe med uren hud etc.. Festlig!

Uansett, nå er energien (og sinnet) tilbake for fult! Dette været er jo ikke annet enn å bli glad av (selvom akkurat dét ikke spilte noen rolle for meg tidligere i uken)… Godt det er en måned til neste gang!

Følg med på Facebook

5 thoughts on “Litt ærlighet

  1. Hei
    Har akkurat bestilt solkremen til Linda Johansen , har du noe erfaring med denne.
    Pleier og få urenheter av og sole meg .
    Vet nesten ikke om det er av sol eller krem, men tror det er en blanding.

    • Den er veldig god! Føles som en dagkrem på huden, legger seg ikke i porene og blir ikke fet. :)

  2. Så fint at du skriver litt om dette…Jeg har selv vært plaget med både pms og hormonkluss det siste halve året…Det er tungt når alt kjennes mørkt…Sluttet på prevensjon september ifjor for å la kroppen stabilisere seg og kvitte seg med disse kunstige hormonene,men det virker som at kroppen er mer i ubalanse enn noen gang :-/ Håper det retter seg for oss begge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge