Lær av de beste

På denne ferien har jeg endelig fått lest boken til Petter Stordalen! Jeg har villet lese den lenge, men så var det dét med tid da. Evig problem i hverdagen. Uansett, dette er virkelig en bra bok. Det beste er at jeg både ser for meg og hører stemmen til Petter i hodet når jeg leser. Han skriver så rett frem og ekte. Rådene og tipsene hans kommer rett fra virkeligheten, upolert og ekstremt velformulert. Hver gang jeg har blitt ferdig med et kapittel eller en del av boken som har vært interessant, så vil jeg kaste meg over det og sette det i system i forhold til min jobb og stilling, men på ferie blir man automatisk holdt tilbake og det føles veldig bra! På den måten har jeg hatt tid til å ta innover meg hva han skriver, men samtidig sette det i kontekst til meg selv og jobben jeg har uten å stresse. Tipper det er noen som kjenner seg igjen, hvertfall hvis du er over gjennomsnittet fremoverlente og proaktiv som person. Mattias har fått noen ideer servert på denne ferien som jeg tror han ble litt svett i øret sv å høre på, men han er også verdens beste sparringspartner så vi har hatt fine samtaler rundt jobb og karriere.

Ang min overskrift så er det ikke vanskelig å forstå at jeg mener at jeg har lært mye, MEN det kule i denne boken er at også Petter fokuserer utrolig mye på hvem han har lært av og hvem han har knyttet til seg i livet for å komme dit han vil. Du kommer ingen steder alene og den største feilen er vel å tro at du skal klare alt selv…

 

 

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge