Kyllingspyd med rotfruktchips og dip

1050702-01

Denne retten fikk jeg servert hos noen venner forrige uke, og vi bare måtte lage det igjen denne uken. En enkel og fresh rett som både er sunn og supergod. Like god etter trening med et glass vann som til en god rødvin ;-)

1050708-01kyllingspyd1050697-01

Del kyllingen i passelige biter. Bland ingrediensene til marinaden og legg kyllingen i en pose med marinade i minimum 1 time.

Skrell og del rotgrønnsakene i strimler. Fordel i en ildfastform med litt salt og pepper + rapsolje over. Stek i varmluftovn på 220* i ca 15 minutter, gjerne samtidig som kyllingen.

Stikk kyllingbitene på spyd og stek i en ildfast form, varmluft 220* i ca 15 minutter.

Bland salat rett før servering.

Bon Appetit!

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge