trene_2

NY E-POST:  alakaroline.blogg@gmail.com

Instagram: @alakaroline

 

Om meg

Jeg heter Karoline, er 26 år og bor i Oslo.

Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også? I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet, og blogger derfor ofte om dette også.

Jeg har en bachelor i folkehelsearbeid og ernæring fra Universitetet i Agder og et diplomstudie i Prosjekt- og prosessledelse fra Emergence School of Leadership i Oslo.  Våren 2011 startet jeg mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent.

Aktuelt (bloggrelatert) 

Gjennom bloggen har vært aktuell i ulike konkurranser og kampanjer. Vår 2012 var jeg én av fem matbloggere som utviklet oppskrifter for Strøm Torsk i samarbeid med Restaurant Onda og Terje Ness på Aker brygge. Oppskriftene var tilgjenglige i alle landets Meny butikker.

Våren 2013 var jeg løpeambassadør for Adidas som en del av deres nye løpesatsning, konseptet “My Adidas Week”.

Høsten 2013 var jeg finalist i en skandinavisk mat- og vinkonkurranse arrangert av vinprodusenten ConoSur i Chile. Finalen fant sted på Restaurang Akademien i Stockholm (Sveriges svar på kulinarisk), 15.november og juryen besto av profilerte, svenke mesterkokker.

Vår 2014 er jeg en del av Casall Sculpture Army. 4 jenter fra Norge skal profilere deres nye treningstights “Casall sculpture tights” og spre treningsglede i instagram og via blogg.

Vår 2014 aktuell som jurymedlem i Travellinks konkurranse #mittvinterbilde. En konkurranse som foregår over hele skandinavia med jurymedlemmer fra alle de skandinaviske landene.

Kontakt

Ikke vær redd for å stille spørsmål på e-post.

Kontakte meg på alakaroline.blogg@gmail.com

Følg meg gjerne på instagram (@alakaroline) for hverdagslige øyeblikk, og på min facebook fanpage HER.

 

 

 

13 thoughts on “Kontakt meg

 1. Hei Karoline:-)

  Jeg syns du har en kjempe fin blogg! Gratulerer forresten med denne nye.. den andre var heller ikke verst, men denne var enda mere ryddigere. Jeg følger med på bloggen din til daglig, og du er en inspirasjon!

  Jeg elsker å trene, og gjør det veldig ofte på sats. Men jeg lurte på om du har noen gode råd for å få en fin mage? Vet jo at det er å løpe, og nå har ikke jeg veldig mye fett på kroppen men lurer på hvordan jeg kan få fastere og mer markert?

  Idag var jeg innom sats, hvor en en ansatt syntes at jeg trente for mye og at jeg burde redusere det og prøve og legge på meg. Det ble jeg veldig satt ut av, da jeg trener så mye som jeg orker og får både energi og livsglede av. Ble ganske trist da hun sa det, fikk på en måte “avsmak” for å gå dit. Syns det er så urettferdig at noen skal si sånt, da trening generelt er sunt og alle kropp er jo forskjellige. Jeg er født naturlig tynn, og trener kondisjon og styrke hver gang jeg er innom sats. Dette gjør jeg for å holde meg i form og ikke minst for å få “bedre” kropp. Syns ikke du det var galt å si noe slikt, da det kan ødelegge en annen motivasjon?

  Håper at du kan ta deg tid til å svare meg, hadde satt veldig stor pris på dt:)

  • Hei Mina!

   Tusen takk for så fine ord! Det setter jeg enormt stor pris på. :)

   Blir overrasket når du forteller om opplevelsen på SATS! Det er jo viktig at de ansatte følger med og veileder, men slik jeg opplever det på deg har vedkommende vært ganske direkte og det skal man passe seg for. Skjønner godt at du fikk litt avsmak. Du kan jo evt gå tilbake å snakke med personen og høre hva som var årsaken til at han/hun tok tak i deg, og f.eks fortelle om din situasjon og hvordan du opplevde det. Jeg vil tro de mener det godt, og at de ønsker å bidra til å forhindre spiseforstyrrelser og overtrening. Det er jo viktig å huske på at kroppen skal hvile mellom øktene og ikke minst få nok næring, men dette egner det seg uansett ikke å si for en tilfeldig ansatt ved SATS.

   Håper du finner tilbake til treningsgleden og står på som du gjør, men husk: muskler og en trent kropp blir også til gjennom maten vi spiser og hvilen vi gjør, så ta deg tid til dette også, da kommer resultatene enda fortere! :) Lykke til!

   Klem K :)

 2. Heisann! :)
  Jeg er ei jente på 19 år som elsker bloggen din og er innom hver dag for ny inspirasjon! Jeg sitter for øyeblikket og grubler på hva jeg vil studere neste år og hva jeg vil utdanne meg til. Er veldig interessert i idrett og ernæring, men vet ikke helt hva man kan utdanne seg til innenfor dette… Lurte derfor på om du kunne fortelle litt om hva jobben din går ut på? Synes nemlig det virker veldig interessant:)
  Takk for at du er du, og for at du er en så stor inspirasjonskilde! Stå på!
  Karoline:)

  • Hei Karoline!

   Så koselig, tusen takk for at du tar turen innom her hver dag – det gjør meg virkelig glad!
   jeg skal lage et innlegg på det jeg, håper du får svar på det du lurer på da!

   Klem K

 3. Heia! Jeg ville bare si at jeg elsker bloggen din! Spesielt elsker jeg alle di flotte oppskriftene dine!:-) har bare fått prøvd ut et par,men mer skal det bli helt garantert;-) ja har også i den siste tiden blitt mer opptatt av hva jeg spiser og så trener jeg mer målrettet nå. Jeg må si jeg blir inspirert av deg! Du ser smashing ut!;-) god helg!! :-)

  • Åå så hyggelig å høre! Jeg blir veldig glad for sånne tilbakemeldinger og det gir meg masse energi og inspirasjon! Takk :D
   Ha en strålende helg du også.

   KLem K

 4. Hei Karoline.
  Det var jeg som kom og sa hei på Cafe Victor i regnværet i dag. Jeg liker egentlig ikke å forstyrre folk midt i et måltid, men når jeg så deg følte jeg at jeg bare måtte komme bortom og si hei. Jeg fikk ikke helt sagt det jeg hadde tenkt, så da tar jeg det her ;)

  Først av alt: takk for at du skriver den bloggen du gjør. Du skriver på en måte som inspirerer folk både til å spise sunt og til å trene, men å gjøre det for helsens skyld og ikke for at man bare ønsker å se pen ut (selv om det bare er en positiv bivirkning av det). Det er i hvert fall det inntrykket jeg har fått. Jeg leser bloggen din hver dag, og kunne helt sikkert vært langt flinkere til å kommentere innleggene dine for du skriver veldig mye bra.

  I tillegg så var det utrolig koselig å treffe den lille vovsen din. Han er jo nydelig på bildene, men enda mer skjønn i virkeligheten.

  Til slutt vil jeg bare si at det var veldig koselig å treffe deg, selv om jeg bare sa hei, men ville ikke forstyrre noe mer.

  Håper du får en videre flott sommer, med mye sol (og sikkert noe mer regn innimellom ;) )

  Klem
  Unn Toril

  • Så koselig, Unn Torill!
   Jeg satte veldig stor pris på at du kom bort, det var bare hyggelig! :)
   Takk for god tilbakemelding, jeg er glad for at jeg oppfattes på den måten jeg også ønsker. Det er ikke alltid lett å vite hvordan en skal kommunisere budskapet, men jeg føler at jeg har funnet en god balanse. :)

   Ønsker deg også en veldig fin sommer både i sol og regn, Arendal er en koselig by uansett vær!

   God klem Karoline

 5. Heisann. kom over en artikkel hvor du skrev om det å komme seg ut av en spiseforstyrrelse.. Sliter selv med en spiseforstyrrelse, og lurte på om du hadde slitt med lignende selv siden du valgte å skrive om det?
  Hadde vert godt å hente inspirasjon hos noen som har kommet seg ut av det, og ser ut for (nå vet jo ikke jeg mye om deg) at du har det godt med deg selv.. :)

  • Hei!

   Godt å høre at du har kommet dit at du ønsker å komme deg ut av spiseforstyrrelsen. Jeg har ikke hatt en spiseforstyrrelse selv, men har utdannelse i faget og skrev innlegget på bakgrunn av dette, samt at jeg en periode mottok veldig mange mail fra jenter i din situasjon. Jeg håper du finner en løsning som kan fungere for deg. Husk at alle er forskjellige og derfor også veldig viktig å ikke måle seg med andre, noe vi gjør alt for mye hele tiden! Ingen er som nettopp deg, og den du er skal du være stolt og glad for. Jeg håper du finner inspirasjon til et balansert liv via min blogg selv om jeg ikke har vært i din situasjon.

   Klem Karoline

 6. Hei!
  Kom nettopp over bloggen din og den ser jo bare helt herlig ut. Jeg så at du har en bachelor fra UiA om folkehelse, noe jeg selv vurderer sterkt å begynne på til høsten. Det virker som om mange velger å fokusere på ernæring og idrett når de tar denne utdannelsen, men jeg tror selv jeg ønsker å kombinere den med utviklingsstudier og folkehelse i andre land enn Norge. Veit du om andre som har gjort det samme? Har de i så fall vært fornøyde med dette og fått relevant jobb seinere? Er fortsatt veldig usikker, så da er det gøy å bli ekstra motivert gjennom bloggen din! Det virker også veldig interessant med ernæring og idrett, selvfølgelig, i og med at det angår en selv i større grad, så jeg må nok tenke litt mer på akkurat det. Hadde uansett vært veldig hyggelig med svar :)
  Ida recently posted…Fire å følge på instagramMy Profile

  • Så hyggelig!!

   Spennende at du skal studere folkehelse. Jeg kjenner ikke til noen konkrete som gjorde den varianten du beskriver, men den er jo i høyeste grad aktuell og viktig! Syntes det høres ut som en fin kombinasjon som du ikke skal slå fra deg. :) Når det gjelder jobbmuligheter er dette varierende over hele landet. Heldigvis har kommunene blitt pålagt å ansette en folkehelsekordinator i 100% stilling, men dette er likevel bare én stilling i hver kommune så jeg vet at det er rift om disse jobbene. Mange kombinerer folkehelse med idrett for å ha flere bein å stå på. For min del var det aldri folkehelsekordinator-stilling som fristet meg, da jeg heller vil jobbe på individnivå. Derfor falt mitt valg på en kombinasjon av idrett og ernæring. Lykke til med valg av utdannelse – det er en spennende tid!!

   Klem Karoline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge