Juiceprogram dag 1

annonse_1essentially_02_5essentially_02_06

Dag 1 av juiceprogrammet er tilbakelagt og jeg har i tillegg hatt en hard treningsgøkt i ettermiddag. Jeg tok ikke like hardt i som jeg ellers gjør på en mandag, både fordi jeg har vært syk og fordi jeg tar dette juiceprogrammet som ikke gir like mye energi som jeg normalt får i meg. Etter økten prøvde jeg en av salatene som tilhører menyen “Juice til dinner” og den var helt usannsynelig god!! Salaten jeg spiste i kveld het Seaweed & Wegetable Crunch. Salaten inneholder blant annet tang, som ses på som fremtidens supermat, høres kanskje ikke godt ut, men jeg lover dere – den smakte søtt! I tillegg inneholdt den kokte korn og puy linser som skal bidra med proteiner. Perfekt etter en mild treningsøkt. Det følger oss med en kjempe deilig dressing laget av sitronsaft, lønnesirup, hvitvinseddik, sesamfrø og miso, sistnevnte er et kinesisk soyaprodukt som fremstilles ved at soyabønner gjærer. Dresingen løftet salaten veldig og dette er absolutt noe jeg kan tenke meg å kjpe utenom juiceprogrammet også.

Om dere vil lese mer om salatene som følger med Juice til Dinner kan dere gjøre det HER. Jeg inngikk et samarbeid med Essentially juice for ca 3 år siden og dette er grunnen til at innleggene er merket med annonse. Jeg regner med at dere som har lest min blogg en stund vet at dette er virkelig noe jeg elsker og jeg har alltid vært veldig ærlig om hvordan jeg har opplevd å gjennomgå programmene. Jeg syntes dette er en fantatisk måte å gi kroppen et kick på, så jeg liker å kjøre et juiceprogram 2-3 ganger i året.

Essentially har levering i Oslo, Bærum, Asker, Lillestrøm, i tillegg har de pick up points i Drammen, Bergen, Stavanger og Trondheim.  Juicene og salatene selges på enkeltstående butikker, f.eks Smoothie Xchange, Helios Colosseum og Waxing Palace & Beauty.

 

Følg med på Facebook

2 thoughts on “Juiceprogram dag 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge