Husarbeid er ikke trening

IMG_1238IMG_1235IMG_1236IMG_1234

I dag kom jeg for en gangs skyld tidlig hjem fra kontoret, det vil si, var hjemme 17:15. Satte meg rett ned foran Mac:en for å finne alternativer til bryllupsko og vips var det gått en time… Vi lagde salma-wraps til middag. Laksebiter, salat, mango og en dæsj Creme fraiche i grov tortilla – YUM! Kan se story på Insta akkurat nå, eller på SNap. Deretter vasket jeg hele kjøleskapet og kastet meg over klesvask. Jadda, spennende torsdag?! Begynte midt oppi det hele å lese et gammelt shapeup om roing, ettersom jeg har fått så dilla på det igjen. Nå er jeg inspirert til en økt så da setter jeg snuta mot Elixia. Bedre sent enn aldri ;-) klokken er “bare” ni!

 

 

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge