Good morning America!

I skrivende stund er klokken 07:11 og jeg sitter her å redigerer bilder fra gårdsdagens lange reise. Vi endte opp med å legge oss 20:30 i går kveld – øynene ville over hodet ikke samarbeide. Vi avsluttet kvelden i den nydelige takbaren på hotellet, (bildet kan du se nederst innlegget). Denne er faktisk ranket til New Yorks 4. beste! Nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra turen, her kommer det:

Vi begynte reisen i SAS Buissnes lounge på Gardermoen. Der serveres det alltid utrolig fresh frokost. Jeg har på med skjorte fra HM, skjerf fra Zara og tights fra Topshop.

Vi fikk servert så utrolig mye god mat! Jeg er helt overrasket over SAS! Skalldyr og mangosalat, torskefilet med smørdampede poteter, tiramisu, skogsbærsorbet, grovt rugbrød med pepper laks, potetsalat og roastbeef, sjokolade, frukt og… ikke minst fri tilgang på champagne! Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde hvertfall tre av disse flaskene på flyturen over atlanteren. Hvorfor ikke? Vi reiser jo ikke til New York hva dag,og det var pusherens ord før han serverte oss! haha. 

Litt overmodne jordbær, men jordbær er jordbær og det passer perfekt til champagne! 

Finally på New Ark. Mattias hadde klart å overtale meg til å ikke ta med havregryn i baggasjen, så vi kom greit forbi Amerikansk security. Hehe. 

Må bare vise dere noen bilder fra rommet. Ink48 er et boutique hotell. Som dere så på det første bildet er det bare enorme vinduer i hele rommet! Badet er likeså. Jeg kan legge make-up mens jeg titter ned på Hudson river til venstre eller crowdy manhattan trafikk til høyre.

Vi var zombier igår kveld. Noe som endte med at jeg overså alle innlysende tegn og vi havnet på en heftig sportsbar hvor de selvfølgelig serverte… hamburger! Ikke særlig fresh var den heller. Men nå har jeg hvertfall vært igjennom det, en amerikansk hamburger altså! I kveld har vi heldigvis noe helt annet på agendaen!

Kvelden sluttet altså her. Ink48 – Press lounge. Etter at jeg hadde tatt dette bildet med Nikonen fikk jeg streng beskjed av vakten om at det ikke var tilatt med slike “store” kameraer… videre må jeg nøye meg med iphonen her opp dessverre. Nå er dagen så vidt i gang og vi skal ut å  finne litt frokost. Håper dere nyter lørdagen,vi blogges! 

Følg med på Facebook

14 thoughts on “Good morning America!

  1. Du er så nydelig, Karoline!(:

    Det er ikke hver dag man får sjansen å dra til New York, så dette må du nyyte til det fulle!=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge