God morgen, rutine!

1050616-011050615-011050624-011050650-011050675-02

Velkommen til mitt baderom en tidlig morgen! Yes, disse bildene tok jeg i går etter trening og før jobb. En typisk, passe hektisk morgen hos med innebærer at hvert minutt er øremerket. Etter at jeg kommer hjem fra trening har jeg med meg et stort drikkebeger med vann inn på badet. Tar en dusj og steller meg på ca 30 minutter samtidig som jeg forsøker å drikke masse (masse) vann!! Har lært meg at en på grensen til dehydrert kropp ikke fungerer godt på jobb. Min fasit er derfor nok vann før arbeidsdagen er i gang. Det er mange som spør meg hvordan jeg rekker såpass mye før jobb. For det første er jeg utrolig heldig som kan legge opp dagen mye selv, og er derfor sent på kontoret noen dager i uken for heller å jobbe tilsvarende sent. Jeg passer på å drikke og spise nok mellom treningsøkten og arbeidsdagen ved å nettopp begynne å fylle på med veske allerede på badet. Det hører med at jeg alltid spiser noe akkurat når jeg kommer inn døren også, for eksemepl proteinshake, banan eller nøtter og 86% sjokolade. Å gå på jobb med en sulten kropp etter trening er som å starte på kraftig minus, så det anbefaler jeg ingen! Skal du ha effekt av morgentrening må du ha tid til en god rutine etterpå. :-)

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge