Frokost i solen

Dette kommer jeg til å savne mest når vi er hjemme! Frokost ute, i varmt vær og ikke minst stappfullt av gode saker. Må innrømme at det har blitt litt mye bacon og fint brød de siste to ukene, men jeg elsker å kaste alle rutinene og bare nyte på ferie! Jeg skulle aldri valgt sixpack eller andre muskler fremfor maten. Det forenes bare ikke med meg som person og mine lyster, så det ville vært et miserabelt liv! Første dagen her kastet jeg meg over en grønn juice, noen så sikkert det på Snap (?) haha – den var SÅ grønn, jeg elsker jo normalt sett det, men denne besto kun av vann, brokkolig og agurk. DET ble too much selv for meg, så etter den erfaringen orket jeg ikke å smake mer på grønne juicer til frokost, det blir heller croissant ;-)

Neste uke er det hjem til gode vaner og det blir fantastisk det også!!

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge