Det ruller ikke på

IMG_0774IMG_0772

Jeg trener mer enn på lenge, spiser sunnere enn jeg noen gang har gjort, jobber overtid, men sover elendig, huden min har ikke vært som den er nå siden jeg var 16. Jeg glemmer å gå av bussen på rett sted, jeg planlegger bryllup om natten og forsøker å være sosial etter arbeidstid. Bloggen har det vært fint lite tid til i det siste. Å produsere innhold, skape interessante overskrifter og være inspirerende kommer ikke gratis. Jeg legger meg med en irritert og dårlig samvittighet hver gang denne bloggen ikke er oppdatert, og som dere vet er det ganske ofte akkurat nå. Å hevde seg i denne bransjen krever enormt mye arbeid, det er lenge siden jeg har kunne gi det som behøves.

Bloggen er ikke mitt liv ei heller min jobb, og for at jeg skal kunne være den beste kjæresten, venninnen og kollegane, må jeg prioritere. Det har jeg gjort en stund nå, men det eneste problemet har vært at jeg ikke har det bra selv. Nettopp fordi denne bloggen stadig gir meg dårlig samvittighet…

Jeg har bestemt meg for å ta en liten pause. Bloggen har vært med meg mer eller mindre i seks år. Jeg elsker når den er oppdatert med inspirasjon hver dag, det har den ikke vært på lenge. Jeg synes dere fortjener bedre, og jeg vil komme tilbake når jeg har mer å gi. Akkurat nå er den preget av skippertak og null motivasjon. Bare ved å skrive dette blir jeg faktisk litt letter innvendig, selv om det også er vemodig å innrømme.

Før helgen ble jeg intervjuet av VG ang pulsklokker og treningsarmebånd. Det er utrolig smigrende å bli sett på som en som har noe å si. Saken blir publisert i løpet av uken. Jeg tar det med meg som noe ekstremt positivt alt hva jeg har opplevd med denne bloggen, og jeg er ganske sikker på at jeg snart er tilbake, men nå skal jeg først fokusere på alt annet. Dere finner meg på Snapchat og Instagram. De kanalene har jeg ingen plan om å legge ned – håper vi ses der! :-)

Følg med på Facebook

3 thoughts on “Det ruller ikke på

  1. Smart att lyssna på kroppen när den säger ifrån <3 Ser fram emot att ha dig tillbaka på bloggen när du har tid och lust! :*)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge