Derfor har jeg vondt

IMG_0043IMG_0045IMG_0047

I går ble det drøyt 7 km løping og styrke etterpå. Det er min andre løpetur ute denne sesongen og den siste kilometeren var grusom fordi jeg fikk så vondt i kneet igjen. Mattias forsøkte å få meg til å gå siste biten, men jeg nektet for det var jo ikke noe annet som var feil. Hater å gi meg. Jeg ble operert i kneet i 2007, en operasjon som ikke var helt vellykket ettersom de ikke fant den løse bruskbiten de skulle fjerne. Dette forårsaker derfor låsninger i kneleddet til tider, men på løpeturer over fem kilometer begynner jeg å få sterke smerter rett under kneeleddet – det føles som alt brusk er borte og at jeg løper rett på beinet, hardt som metall. Merkelig! Noen som kjenner til denne følelsen? Jeg har lyst til å operere på nytt, men det virker ikke som de kan garantere forbedring dessverre…

jaja, nok en sesong må jeg vvel nøye meg med kortere løpeturer. Kjedelig, men viktig å lytte til kroppen. Kneet er jo et ledd jeg virkelig ikke klarer meg uten! Avsluttet løpeturen i går med styrke på mage og rygg/bryst/armer. Deilig å trene ute igjen!!

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge