Café Creme Noisette

1050503-011050537-01

God morgen! Sjelden jeg begynner dagen med en kaffe, men jeg fikk en idè i går som jeg bare måtte prøve ut ;-) I Paris kjøpte jeg nemlig en hasselnøtt krem på tube, og sammen med svartkaffe eller espresso og melk blir dette den perfekte latte! Grunnen til at denne ble kaffen ble til, er at jeg (kremt kremt) har en forkjærlighet for kaffe med Baileys på en lørdagskveld. Jadda, og i går hadde vi ingen baileys i skapet, så da fikk jeg den idè at jeg heller kunne prøve denne kremen på et tidspunkt. På den måten blir den både hakket sunnere og kan inntas når som helst ettersom det ikke var noe alkohol i. Jeg vet hva som blir favoritten denne sommeren – iskaffe med hasselnøttkrem, YUM!

1050542-011050538-01

Denne kremen finner dere jo ikke i Norge (tror jeg), men jeg tenkte på dere da jeg prøvde ut dette og testet også med en Freia sjokoladesaus, yes – det smaker heaven det også ;-)

1050462

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge