Bryllupsmiddag

Kl 17:30

Etter at vi hadde tatt portrettfoto og bryllupsbilder på stranden i Skanör gikk vi inn i en fullsatt matsal til låten “One Love” med David Guetta. Alle gjestene veivet med serveittene i takt med musikken. Helt magisk stemning!

Rett nummer 1 var carpaccio av økologisk okse med granateple, reddiker og yoghurt, soyatapioka og løkemulsjon. Vi serverte egne viner til hver rett. Til denne retten valgte vi en noe utypisk rosèvin. Vi hadde prøvd hele menyen to måneder før, og da bestemte vi også hvilke viner vi likte best til hver enkelt rett. Å starte med Rosèvin synes vi var en fin overgang fra alle boblene gjestene hadde fått servert under mingel.

Toastmasterne våre var helt fantastiske – de gjorde en fantastisk jobb hele kvelden!

Mattias sin tale til meg, sine foreldre og forloverene våre var utrolig fin og rørende. Jeg ønsker ikke å gjengi noe av det han sa, men det var ikke et øye tørt kan jeg love ;-)

Jeg klarte ikke å holde tårene tilbake da det var min tur til å tale. Å holde tale var noe jeg hadde gledet meg til. Jeg var ikke et dugg nervøs, selv om jeg hadde gjort om hele talen fullstendig to dager før bryllupet…  Jeg synes det er så utrolig fint når bruden sier noen ord til sin kjære. Det er jo tross alt vi to som gifter oss. Talene til hverandre er på mange måter de viktigste denne kvelden.

Rett nummer to var hummersuppe. SÅ GODT! Jeg ba faktisk om 2 porsjoner – haha. Til denne suppen ble det servert en fransk Chablis. Vi hadde egen drikkemeny til alle som drakk alkoholfritt.

Foran oss ved hovedbordet sto det to krakker hvor gjester kunne komme å sette seg for å ta en prat med oss under middagen. Et veldig fint alternativ, og som tydligvis er ganske vanlig i Sverige!

Etter rett nummer to ble det en pause på ca 30 minutter. Vi skulle ut å ta bilder under “golden hour”. Dette er virkelig den mest magiske tiden på døgnet. Er du så heldig å ha sol på bryllupsdagen bør det absolutt utnyttes!

Jeg fikk på meg tidenes sko! Haha. Vi skulle ut på engene blant saueskit og myr så det var best å la de fine brudeskoene stå inne… 

Kl 20 var vi klare for å sette oss til middag igjen. Nå kom taler fra familie, venner, forlovere og andre gjester på løpende bånd. Så mye rørende, fantastiske og kreativt. Å få lov å gifte seg med sine beste venner og fantastiske familie tilstede er en drøm. Middagen ble en opplevelse vi bærer med oss i hjertene våre for alltid!

Hovedretten var kalverygg og glassert bringe med kanatreller, gulrøtter, potetterin. Til denne serverte vi vår favoritt rødvin, fra Valpolicella.

Desserten var en blanding av hvit og mørk sjokolade, bringebærsorbet, salt karamell og italiensk marengs. ved siden av fikk vi en rød, musserende italiensk dessertvin.  Yum, Yum, Yum! En helt perfekt, søt avslutning på den fineste middagen i mitt liv!

Nå er det fest!!

Foto: Anna lauridsen 

 

 

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge