Bryllupshelgen: “Hamptonsparty!”

Nøyaktig èn måned har gått siden vårt bryllup og bryllupshelg i Sør-Sverige. Hver dag nyter jeg minnene, og på mange måter vil jeg ikke oppleve det hele igjen, kun fordi jeg vet at det aldri kan bli bedre enn det faktisk var denne helgen og dagen. Alt klaffet og minnen er utrolig gode. Helgen vår startet med en aldri så liten temafest fredag kveld. Vi inviterte gjestene til fest i ekte Hamptonsstil, hvor en hatt var en del av kleskoden. Festen holdt vi på Badhyttan i Skanör, nede på stranden med utsikt mot København, og bare 15 minutter fra hotellet hvor alle bodde. Vi hadde ordnet skyss med en gammel dobbeltdecker – buss. Ved restauranten ventet Mattias og jeg med bobler og tapas. Det var noe helt magisk ved det å ønske alle velkommen! Rørende at alle var der for å feire OSS!

Jumpsuit: Asos  – Sko: NLY – Ørepynt: Mango – Veske: Kjøpt i Palma 

Foto: Anna Lauridsen (+ noen mobilopplastninger)

Festen ble rundet av i 22 draget etter en time på dansegulvet med en god venn som DJ. Fredag 1.september la jeg meg i lykkerus. Da jeg våknet på bryllupsdagen var jeg mer uthvil og glad enn jeg hadde vært på lenge. Alt stress og forbredelser slapp taket og jeg var klar for å oppleve mitt drømmebryllup.

Jeg gleder meg til å dele bilder fra selve dagen. Detaljer og opplevelser. Vi hadde fotografen med oss i 15 timer, så jeg lover – det blir bildeboom så snart vi får dem ;-)

 

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge