100 meter å gå

1040687(0)-011040715-011040688-01

Tenk at vi har lagt bak oss tirsdagen allerede! Vi landet 23:30 på Gardermoen på søndag og gårsdagen gikk derfor med til å pakke ut og rydde etter arbeidstid. Mandagstrening ble det fint lite av,  dessverre! I dag var dørstokkmilen så skrekkelig lang. Jeg hadde planlagt trening i hodet helt fra morgenen, men det ene tok det andre etter at jeg var ferdig på jobb. Halv ni i kveld måtte jeg se meg selv dypt i øynene og innse at jeg faktisk bare har 100 meter til døren til Elixia. Heldig? Oh yes. Her finnes egentlig ikke rom for NOEN unnskyldning ;-) en halv time senere befant jeg meg i treningstøy i garderoben på Elixia, YES! Viljestyrken vant denne gangen. Noen ganer må seriøs pep talk til pers.

 

Disse trenibgsbåndenen fikk jeg nylig av Casall og dem skal jeg lage en video med om ikke lenge! Mitt tips er å ta med egne til treningssenteret. Der finnes det jo nesten aldri noen!!

 

 

Følg med på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge